perjantai 10. tammikuuta 2014

Olipa kerran talvinen lenkki


Lunta tälle päivälle luvattiin, sitähän tuli joo, mutta hyvinhyvin vähän, eikä sekään vähä jäänyt maahan. Lenkillä ollessa maa oli mutavelliä ja hiekkakenttäkin liejua. Kaipaan kunnon hankia, pysyis koiratkin puhtaampina.

Mutta joo, kävin koirien kanssa erikseen lenkillä, pistin Rudolla uuden liinan perään. Perjaatteessa se olis ollu sillä lenkillä turha mutta ompahan oma mieli rauhallisempi kun jotain roikkuu perässä josta napata tarpeen tullessa kiinni. Rudo yllätti ja käyttäytyi oikein hienosti. Tuli yllättäviä kohtaamisia vieraiden koirien kanssa. Välimatkaa oli kuitenkin mutta joka tapauksessa. Kattelihan se kiintoisasti jonkin matkan päässä olevaa haukkuvaa koiraa mutta se ei siltikään tehnyt sitä mitä olisi saattanut tehdä, eli juosta *uhkaa* kohti haukkuen pää punaisena. Olen oikein tyytyväinen tämän päivän lenkkiin. Ja käytiin lopussa koiriksessakin, pienten puolella jossa oli vajaa vuotias parsonipoika. Hieman toinen jänskätti Rudoa mutta kyllä ne siitä lähtivät painimaan ja juoksemaan.
Yhdessä asiassa tänään myös yllätyin, puistoista pois lähtiessämme, Rudon ollessa hihnassa, tuli Rudolle ei niin tuttu nuori uros haistelemaan lähelle. Ja tuo oli hiljaa, eikä meinannut syödä sitä! Tulee aina vaan parempi fiilis kun tulee onnistumisia! Vaikeuksien kautta voittoon.

Liejuinen hiekkakenttä ei poikaa hidastanut



Kaunis talvinen Helsinki


Riesalle en ottanut liinaa mukaan. Se kun ei ole sellaista tyyppiä että juoksisi uhkaavan tekijän naamalle huutamaan. Saatika menisi vieraiden ihmisten tai koirien luo.
Pientä kuuroutta kakrulla havaittavissa mutta eikös se ole aika normaalia tuossa iässä. Tuleehan se jo tämän kuun lopulla 9kk. Lenkki meni oikein mukavasti ajoittaisesta kuuroudesta huolimatta. Kipaistiin myöskin puistossa jossa oli Riesalle oikein mieluista seuraa, sekosi totaalisesti! Joka kerta kun näkee ne 5 tuttua koiraa. Ai että sitä vikinää ja vinkunaa, pylly heiluu niin että meinaa irrota, mielistelee ja loikkii. Ja tuopa ei ihan heti rauhoitukkaan siinä mielentilassa.  

Palloakin jopa muutaman kerran toi


Heijastintesti läpäisty


Tekstit menevät miten sattuu kun laitoin tähän kuvia, enkä saa asiaa korjattua. Tai edes jaksa alkaa tappelemaan sen asian kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti