lauantai 18. tammikuuta 2014

Maalla on mukavaa

Eilen tultiin viikonlopuksi mökille, pitkästä aikaa. Koirat pääs autosta suoraan irti eivätkä oo olleet hihnassa kun vaan illalla pimeällä kun haettiin posti tienvierestä postilaatikosta. Onneksi oli heijastinliivit kaikilla päällä, myös meillä ihmisillä koska autohan sieltä tietä huristeli kohti. Voisinko sanoa siis että heijastimet pelasti jälleen kerran monen henget.
Kävin tänään naapurin pelloilla koiria juoksuttaa, ei niitä varmaan haitannut jos lainasin koirille liikkumatilaa :D Ainakin koirilla oli kivaa jos ei muuta. Tuli napattua monta sataa kuvaa tänään, tai no, ainakin sen 450 joista vain osa oli nettiin laitettavia.



Siskon miehen kaveri ja hänen tyttöystävänsä koiran kera tulivat eilen ja lähtivät tänään. Nuo pääsivät tutustumaan 12v suomenlappari urokseen. Rudo kun sen ekaa kertaa näki omalla reviirillään, oli jo syöksymässä kimppuun, pidin varmuuden vuoksi valjaista kiinni kunnes päästiin lähemmäs. Mulle siis kerrottiin vastan eilen ennen kun lähdettiin mökille ajamaan, että sinne tulee joku koira. Mulla ei ollut tietoa minkä rotuinen, ikäinen, luonteinen se koira on ja aluksihan se jännitti mutta jännitys osoittautu turhaksi. Päästin valjaista irti ja siitä lähtien kaikki sujui hyvin. Kyllähän Rudo sitä vältteli mutta ei kovistellut sille. Riesa olikin jo leikittämässä pappavanhusta heti ensimmäisenä iltana. Jos en olisi tiennyt koiran ikää niin olisin voinut veikata koiran olevan 6v, ei yhtään harmaantunut ja reipas vanhus. Harmittaa kun en ottanut siitä yhden yhtä kuvaa. Joskus toiste sitten.



Valppaana...

ja vahtivana ahvenena


Kakrun tassuja papeli

Teurastus






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti