sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mökkiviikonloppu

Vierähtipä nopeasti viikonloppu, oltiin mökkeilemässä. Koirat nautti täysin rinnoin, Rudo veti perinteiset mökkihepulit ympäri isoa nurmikkopihaa :) Riesan toinen kerta, oli jo niin tottuneesti! Hienosti pysyi tontilla eikä lähtenyt haahuilemaan naapurin puolelle, mua aluksi epäilytti että oppiiko tuo tontin rajat vai saako naapurit siitä riesan.

Ostin noille sian rintarustoja ja hirvenluita mökkiherkuiksi, saivat etsiä niitä pitkin tonttia, ja kyllä sitten olivat tosi tyytyväisiä kun löysivät herkut! Voisi kyllä täällä Helsingissäkin alkaa lenkillä piilottelemaan niille ruokaa jotta saavat tehdä töitä sen eteen.

Lauantaina käytii mätseilemässä Riesan kanssa, saatiin Tuulista ja hänen koiristaan seuraa, ilman en olisi päässyt mätsäriinkään, kiitos kyydistä ja seurasta!
Olin ilmoittamassa tuota isoihin pentuihin, siinä sitten pähkäilivät että eikös se mene siinä vaiheessa monirotuisin koska on sekarotuinen, no siihen sitten mentiin. Huimat neljä osallistujaa siinä ryhmässä, toinen 5kk pentu, husky mix ja joku pk collie mix. Kaikki neljä pyysivät kehään samaan aikaan, koska niin vähän osallistujia. No eipä se haitannut. Riesan keskittyminen ei oikein ollut parhainta, ei meinannut millään jaksaa olla paikallaan, siirtyili kokoajan, ei antanut aluksi tuomarin katsoa hampaita. Mutta liikkui kuitenkin hyvin. Oltiin kuitenkin neljästä kakkosina.


Malttoi hetken olla paikallaan



Tästä puuttuu kaksi lelua ja herkut.
 



Unohtamatta kaneja! Perus ruohon mässytystä :) Ihanaa nähdä miten ne nauttii ulkoilusta, kun ei ollut edes kylmät ilmat.
Heinäkasassa hengailemassa


 
Syksy on tullut, sain napattua koirista edes vähän enemmän syksysempiä kuvia, ei mitään kummempiä, leikin vanhemmalla putkella, Sigma 18-125millisellä.
 



Olihan sieltä edes yksi kuva Ruppanastakin :3
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti